Küldetésünk

1

Egy 7 éves kislánytól az első iskolai napján megkérdezte az osztályfőnök tanító néni, hogy mi az, amit a legjobban szeret a világon. Ő nemes egyszerűséggel és természetességgel azt válaszolta: az életet.

Lehetnek örömeink és bánataink, sikereink és küzdelmeink, azonban az életünkhöz mindannyian ragaszkodunk.

Az élet természetéhez tartozik, hogy növekedik, fejlődik, változik Így az út, amelyen járunk, nem mindig könnyű, tele van görönggyel, botlással, félelemmel, küzdelemmel. De mindig hajt bennünket valami egy jobb, békésebb, örömtelibb élet felé.

Gyerekkoromban (de még most is) szívesen olvastam életrajzi könyveket. Mindig is érdekelt, hogy ki és hogyan birkózik meg az életével. Mi ad neki erőt, hogy tovább lépjen? Mitől sikerülnek a dolgok és mitől nem? Hogyan válhat az életünk teljessé?

Hiszem azt, hogy minden ember egy csodálatos világ, akinek küldtése van, aki valami nagyszerű dologra teremtetett. Rengeteg kincset, értéket hordozunk magunkban, amelyből csak nagyon kevés látszik.

Szeretnék ezekből a kincsekből valamit a felszínre hozni, hogy mindannyian gazdagodjunk  általa és pozitívan hatással lehessünk egymásra.

Szeretném, ha segítene neked az életutak, hogy  példákat, szempontokat, inspirációt kapj ahhoz, hogy rendezd az életed ügyes bajos dolgait.

Segítünk, hogy megérintődj a történetek által.

Az életutak egyik kulcsszava a felismerés. A cél, hogy felismerd azokat az értékeket, amelyek benned is megvannak. Leporold őket, kihozd a fényre és gyümölcsöző legyen az életedre nézve.

Szeretném, ha megtapasztalnád, hogy nem vagy egyedül. Közösségben lehetsz olyan emberekkel, akiknek szintén fontosak az értékek, akik hasonlóan gondolkodnak. Ez roppant nagy erőt adhat.

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Köszönöm a lehetőséget. Még csak bele-bele nézegettem a kínálatba, de teljesen „beleszerelmesedtem”. A tartalom sokrétű változatos és különböző korcsoportokat érinthetnek meg a történetek, életutak…..Brilliáns szerkesztés! Isten áldása kísérje továbbra is munkájukat, sokunk örömére.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here