2 éves gyermek műlábbal

0

Egy szívszorító, mégis felemelő és tanulságos rövid videó-jelenetet találtam a Nemzeti Sport oldalán.

Szívszorító, mert mindössze 2 éves az a kisgyermek, aki kénytelen műlábbal közlekedni. Ilyen fiatalon számtalan megpróbáltatáson ment már keresztül. Gondoljunk bele, mennyi lelki erőre van szüksége neki és szüleinek is, hogy feldolgozzák azt a traumát, ami érte őket!

Felemelő ez a történet, mert ebben a helyzetben egy igazi példakép: Blake Leeper paralimpikon segített a 2 éves KJ-nek először kipróbálni az új lábát a műtétje után.

Felemelő az, ha képesek vagyunk odaállni szükséget szenvedő embertársaink mellé. A vigasztalásra, a bátorításra mindig nagy szükségünk van!

Tanulságos ez a rövid jelenet a számomra, mert mindannyiunknak vannak kisebb-nagyobb „fogyatékosságai”, tökéletlenségei, hiszen emberek vagyunk. Hibáink, gyarlóságaink korlátoznak bennünket, hogy teljes életet éljünk – ha engedjük.

Ez a kis jelenet megmutatja számomra, hogyan lehet más szemmel nézni azokra a nehézségekre, amelyekkel a mindennapi életben találkozunk, amelyeken már nem tudunk változtatni. Hogyan lehet a veszteségeink ellenére mégis boldog az életünk!

Meríts erőt az új évben ebből a kis videóból!

(Forrás: Nemzeti Sport)

Ha tetszett, ajánld másnak is a cikket!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here