Kérlek, mondd el a véleményedet!

4

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem is Emőke előadásai hatottak rám,amit megjegyeztem:az Isten jelenléte” Veled vagyok, ne félj,veled voltam,veled leszek.Te leszel Velem az örökkévalóságban”Nagyszerűek és tartalmasok voltak az előadások.Gratulálok a megszervezőknek.Az ember értékét és érzéseit növelte.Köszönet érte.

  2. Molnár Éva

    Számomra viszont ellenkezőleg ! Nagyon nagy hatást gyakoroltak rám az előadások. Mindegyikből tanulhattam-egyenlőre nem eleget,-mert alig várom a folytatást, mikoris kedvemre válogathatok, hogy – aktuálisan – melyiket mikor nézzem meg, és oszthassam meg ismerőseimmel. Ezekből az előadásokból mindenki csak gazdagodhat.
    A következőkben örülnék, ha mindezekre alapozva még több szó esne ezen tartalmak gyakorlati megvalósulásáról, akár tanuságtételek által is. Viszont szerintem Önök ezt jobban tudják, ha már elsőre is ilyen jól sikerült összehozniuk a témákat, super előadókkal.
    Csak gratulálni tudok, és hálával , örömmel a szívemben köszönöm meg a szervezőknek, minden előadónak az értékes ajándékot, amiben részesülhettem Általuk . Csak így ! TOVÁBB ! TOVÁBB !

  3. Remekül felépített hét volt! Minden területre kiterjedt. Az előadók fantasztikusak voltak, egy füzetnyi jegyzetet készítettem! Valamennyi előadást meg tudtam hallgatni, mivel lebetegedtem, így itthon kellett maradnom. Előtte aggódtam, hogy tudom majd az interjúkat megnézni, de a Jóisten ezt is elintézte, úgy éreztem elküldött egy hét továbbképzésre. Fárasztó, de nagyon tartalmas volt. Köszönöm István a lehetőséget, és a kérdéseket, melyeket az előadókhoz intézett!

  4. Volt olyan, amelyik ezotériába hajlott, mások beszéltek, de nem mondtak semmit, egyedül Emőke beszélt nagyobb perspektívából, mert végül is mindent az örök élet szempontjából kellene értékelnünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here