Fájdalomcsökkentés, betegségmegelőzés gyógyszerek nélkül

1

Ahogyan telnek-múlnak az évek egyre több betegség, panasz előjön rajtunk. Nekem például a feleségem azt mondja, olyan a vállam, akár a kő. Fejkörzésnél csak úgy ropognak a csigolyáim.
Az is előfordul, hogy a rossz testtartás, vagy helytelen ülés miatt bekeményednek az izmok, amelyek aztán más problémákhoz is vezethetnek.
Minden harmadik, negyedik embernek vannak gerincbántalmai, fájásai. A stressznek, illetve a párkapcsolati konfliktusok okozta testi tüneteknek se szeri, se száma.

A testünk fájdalmak formájában folyamatosan visszajelzést ad arról, ha valahol probléma ütötte fel a fejét. Ezekre a jelzésekre oda kell figyelni.

A következő interjúalanyomnak – Erikának – olyan módszerei vannak – elsősorban a mozgásszervi betegségeknél -, amellyel sokat lehet tenni már a megelőzés időszakában az egészségért. Be fog számolni gyógyulásokról, fájdalmak megszűnéséről is.

Nekem azért is volt szimpatikus Erika, mert nem csak a testi bajokon próbál enyhíteni, hanem rendkívül nagy empátiával meghallgatja a páciensei lelki nehézségeit is.


Ha igényled itt a jobb oldali oszlopban az Életek c. sorozatot, akkor elsőként értesülhetsz például Erika történetéről is.

1 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here