Így teljesült Vittoria és Carola álma

2

Vittoria és Carola barátnők, akik nem csak egymás szomszédságában laknak, de mindketten ügyes teniszezők. Tavasszal a koronavírus miatti karantén megakadályozta őket abban, hogy edzésre járjanak, tanáruk azonban zseniális ötlettel állt elő.

A két leányzó a tetőn keresztül tartotta magát formában, ezzel tényleg betartva a távolságtartás szabályait. Meccsükről videó is készült, mely 12 milliós nézettséget ért el, és nem mellesleg felkeltette a 20-szoros Grand Slam-torna-győztes svájci játékos, Roger Federer figyelmét is – írja cikkében a The Sun.

A lányok videójukban arról csevegtek, milyen fantasztikus élmény lenne, ha egyszer Federer eljönne hozzájuk és meglepné őket. A kívánságuk teljesült is, mivel Roger magángépére ült, hogy ő is lejátszhasson egy meccset a két kis tehetséges sportolóval. Ezen különleges eseményen természetesen a kamerák is ott voltak.

„Majdnem elájultam. Nem hittem, hogy valódi, azt hittem csak egy bábu” – mesélte Vittoria.

AJÁNLÓ

Roger semmiképpen nem akarta kihagyni a lehetőséget, hogy találkozzon fiatal rajongóival, hiszen videójuk szerinte fontos üzenetet hordozott: „A szenvedélyük nem tűnt el a karantén miatt. Szerintem sok mindenki érzett hasonlóan, ahogy én is.”

Egyetértek velük! Találjuk meg az apró örömöket az életben! Ne engedjük, hogy a félelem, a szorongás erőt vegyen rajtunk!

Forrás: hirado.hu

Ha tetszett, ajánld másnak is a cikket!

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Köszönöm.Nagyon tetszett a történet.Vidámságot,derűt,örömöt,pozitivitást tükröz.Ajánlom a baráti körömben.Érdeklődéssel várom a következőket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here