Vivien élete jó példa az összefogásra

0

Annyi rossz hírt találni manapság a médiában, hogy igazi felüdülés volt számomra, amikor ráakadtam az nlc.hu videójára, amely két fiatal szülőről, Vivienről és Attiláról szól.

A háromtagú család egy egyetemi kollégiumi szobában él. Sosem volt kérdés számukra, hogy egyetem vagy a baba. Ezért minden tisztelet az övék.

Vivien mindennap korán indul útnak, hogy beérjen egyetemi előadásaira. Nem egyedül, mindig vele van kisfia, a három és fél hónapos Tomi. Amikor egyikük beadandót ír, a másik látja el a baba körüli feladatokat. Az órákon azonban a csoporttársak is szívesen segítenek, sőt vannak tanárok, akik Tomit is beveszik a névsorba.

Ajánlom megnézni e 4 perces riportot:

Számomra rendkívül példaértékű a tanárok és a többi hallgató hozzáállása a fiatal családhoz: nem akadékoskodnak, hanem amiben tudják, segítik őket. Az együttműködés igen szép példája.

Szimpatikus Vivien és Attila is, akik bátran vállalták a kihívást. Biztos vagyok benne, hogy az ilyen hozzáállással rendelkező emberek nagyon jól meg tudják majd oldani a problémáikat a jövőben is.

Forrás: nlc.hu

Ha tetszett, ajánld másnak is a cikket!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here